Körsång har blivit väldigt populärt och är otroligt uppskattat som en rolig aktivitet på konferensen eller festen. Deltagarna bildar kören och på ca en timme hinner man med en kort uppsjungning och instudering av en välkänd, svängig låt. Kerstin och Britta delar kanske ut några enkla stämmor och enkel koreografi.

Det brukar bli mycket skratt och även om många inte har någon körvana så blir det ett maffigt resultat när alla klämmer i.

Om man vill kan man dela gruppen i flera körer och repetera in olika sånger i respektive kör. Man avslutar med att körerna får sjunga upp för varandra. Riktigt roligt!  Efter uppvisningen är de ofta mycket sångsugna så Kerstin och Britta förbereder texter till andra välkända hits och det blir en glad allsångsstund innan alla sätter sig till bords.

Maria Hillerbrand, gruppchef på CSN bokade
den här aktiviteten och så här sammanfattade hon det:

”Eftermiddagen med Körslagsaktiviteten kan bara beskrivas med ett ord: SUCCÉ! Med ett fantastiskt engagemang och stor professionalism fick Britta och Kerstin varenda medarbetare att, bildligt och bokstavligt talat, kasta av sig kavajen och ge sig hän i sång och rörelse. Detta var utan tvekan den mest uppskattade aktivitet vi genomfört på kontoret och en utmärkt övning i teambuilding. Rekommenderas varmt till alla som vill få sina medarbetare att må riktigt, riktigt bra!”